Nasz serwis internetowy oraz podmioty z nim współpracujące takie jak reklamodawcy, firmy badające rynek, dostawcy usług oraz treści, korzystają z plików Cookies zapisywanych na Twoim urządzeniu w celach identyfikacyjnych, reklamowych oraz statystycznych. Dzięki temu możemy między innymi dostosować wygląd strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies. Instrukcje zmiany ustawień dla najpopularniejszych przeglądarek znajdziesz tutaj: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera i Safari. Jeżeli nie wyrażasz zgody na wykorzystywanie przez nas mechanizmu Cookies, wyłącz ich obsługę w ustawieniach swojej przeglądarki.
Więcej informacji możesz znaleźć w Informacje o plikach cookies.
Haszkod.pl - Strona główna
szukaj
| |
Requesty / prośby użytkowników:



WestBam - Dyskografia
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Muzyka | Dzisiaj 00:47 | smops
1.The Cabinet (1989)
2.A Practising Maniac At Work (1991)
3.The Roof Is On Fire (1991)
4.Bam Bam Bam (1994)
5.Wizards of the Sonic Remix (1994)
6.We'll never stop living this way (1997)
7.Right On (2002)
8.Do you Believe in Westworld (2005)
Trailer park boys
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Filmy | Wczoraj 22:34 | skeeball
Czy może ktoś wstawić sezony 8,9 oraz 10? Wersja oryginalna lub z lektorem.
MailDownloader | Filmy | Wczoraj 17:32 | MuscleKing1990
Lektor PL lub Napisy PL
Nowy początek / Arrival
(Status: Wykonany)
MailDownloader | Filmy | Przedwczoraj 17:39 | MuscleKing1990
Lektor PL bardzo proszę.
NieR: Automata Day One Edition
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Gry | 21-03-2017 21:08 | graedl
Nowa gra, wydana 17 marca. Proszę o wstawkę ;)
MailDownloader | Filmy | 19-03-2017 20:59 | mariusz1004
W miarę możliwości prosiłbym o lektora.
MailDownloader | Filmy | 19-03-2017 20:57 | mariusz1004
W miarę możliwości prosiłbym o lektora.
MailDownloader | Filmy | 19-03-2017 20:54 | mariusz1004
W miarę możliwości prosiłbym o lektora.
Igrzyska śmierci
(Status: Wykonany)
MailDownloader | Filmy | 19-03-2017 20:52 | mariusz1004
W miarę możliwości prosiłbym o lektora.
Kodeks wygranych.X przykazań człowieka sukcesu.Wydanie2 K.K
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Dokumenty | 19-03-2017 18:12 | rafik13
Bardzo proszę o tę pozycję w formie e-book lub audio . Dziekuję bardzo z góry :D
Star Wars: The Force Awakens
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Filmy | 19-03-2017 14:47 | michu1610
najlepiej w jakiejs dobrej jakosci :)
MailDownloader | Filmy | 19-03-2017 12:11 | DarkBoy
Bardzo prosze
McImperium / The Founder [2016]
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Filmy | 18-03-2017 21:05 | Jamba
Poproszę o wstawkę http://www.filmweb.pl/film/McImperium-2016-745754 w jakości min. HQ. Oczywiście kiedy będzie dostępny :]
serial burdel
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Filmy | 18-03-2017 18:00 | makjo666
Prosiłbym o wszystkie sezony serialu.
Watchdogs xbox360
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Gry | 18-03-2017 16:58 | kamillo283
Wstawka na Mailshare umarła
GRID autosport na xboxa 360
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Gry | 18-03-2017 16:56 | kamillo283
Wstawka na Mailshare umarła
Rogue One
(Status: Wykonany)
MailDownloader | Filmy | 18-03-2017 14:59 | morpheus321
bardzo bym prosiło Łotra Jeden w jakości full hd i dts 5.1
Spongebob wszystkie sezony
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Filmy | 16-03-2017 16:08 | najemrocki21
mailshare mi nie dziala czy ktos moze dodac spongebob na MailDownloader
SING Dubbing PL pro
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Filmy | 16-03-2017 00:48 | _Pershing_
Tak jak wyżej, wiem że premiera animacji na dvd jest 21 marca ale może akurat wcześniej będzie :)
The sims 3
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Gry | 14-03-2017 23:37 | mateusz54b
Bardzo proszę o podstawkę + 1-2 dodatki
MailDownloader | Filmy | 14-03-2017 23:27 | Jamba
Poproszę świeżą wstawkę Atlas chmur / Cloud Atlas w dowolnej jakości min. HQ. Im lepsza jakosc tym bardziej będę wdzięczny :]
Planeta ziemia 2
(Status: Wykonany)
MailDownloader | Filmy | 14-03-2017 08:05 | iicd2386cd
Ktoś ma możliwość linki poniżej :

https://darkwarez.pl/forum/seriale-hd-720-1080/5797898-planeta-ziemia-2-planet-earth-ii-sezon-2-2016-x.html
Motorsport Manager
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Gry | 14-03-2017 00:56 | vajrus11
Czy mogę prosić o dodanie tego symulatora zespołu wyścigowego? Z góry dziękuję.
Middle-earth: Shadow of Mordor
(Status: W kolejce...)
MailDownloader | Gry | 12-03-2017 20:11 | Hendriu
Jak wyżej gra z polskimi napisami i interfejsem (jeśli jest taka możliwość), bez dodatkowych zbędnych rzeczy (jakieś dodatkowe języki itp.). Wszystko wykonane programem MailDownloader ;)
Dzięki
Equilibrium
(Status: Wykonany)
MailDownloader | Filmy | 11-03-2017 22:04 | mateusz2500
http://www.filmweb.pl/Equilibrium
film z 2002 roku. Jak najlepsza jakość.



Dodaj własną prośbę:

Tylko użytkownicy z kontem VIP mogą dodawać swoje requesty.

Żaden z plików nie znajduje się na serwerze. Hashcody są własnością użytkowników. Administrator serwisu nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają lub za to co czynią na stronie.
Nie możesz używać tego serwisu do rozpowszechniania lub ściągania materiałów do których nie masz odpowiednich praw lub licencji. Użytkownicy odpowiedzialni są za przestrzeganie tych zasad.