Nasz serwis internetowy oraz podmioty z nim współpracujące takie jak reklamodawcy, firmy badające rynek, dostawcy usług oraz treści, korzystają z plików Cookies zapisywanych na Twoim urządzeniu w celach identyfikacyjnych, reklamowych oraz statystycznych. Dzięki temu możemy między innymi dostosować wygląd strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies. Instrukcje zmiany ustawień dla najpopularniejszych przeglądarek znajdziesz tutaj: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera i Safari. Jeżeli nie wyrażasz zgody na wykorzystywanie przez nas mechanizmu Cookies, wyłącz ich obsługę w ustawieniach swojej przeglądarki.
Więcej informacji możesz znaleźć w Informacje o plikach cookies.
Haszkod.pl - Strona główna
szukaj
| |


Windows 10 Technical Preview x64(64bit) kompilacja 10.0.9926 [2014][PL]

Windows 10 Technical Preview x64(64bit) kompilacja 10.0.9926 [2014][PL]

sprawność: 97%
Zdobądź lepszą rangę,
aby oceniać haszkody.

Pokaż hashcode

Zaloguj się!

Dopiero po utworzeniu konta w serwisie, możliwe jest korzystanie z zawartości.

Rejestracja!
Dodał: Venomous
Należy pobrać przez: MailShare
Kategoria: Aplikacje Rozmiar: 4,04 GB
Podkategoria: Systemy operacyjne Pobrań: 202
Data dodania: 01-04-2015 17:05 Data premiery: 01 października 2014




Wersja Preview dla komputerowych ekspertów
System w wersji Windows 10 Technical Preview jest już dostępny, ale jeszcze jest daleki od doskonałości. Chcemy, aby był szybszy, lepszy, czasem zabawniejszy... wiesz, o co chodzi. Dołącz do Niejawnego programu testów systemu Windows, aby poznać wszystkie nowe funkcje, które tworzymy. Jeśli nie boisz się zmian i nie chcesz przegapić nowości, czytaj dalej. Wersja Technical Preview może Ci się spodobać.

Pobraniem i zainstalowaniem wersji Preview powinny być zainteresowane tylko te osoby, które:

Chcą wypróbować oprogramowanie, które jest nadal w fazie projektowania, i chcą podzielić się opinią na jego temat.

Nie przerażają ich miliony aktualizacji i to, że interfejs może się zasadniczo zmieniać.

Naprawdę znają się na komputerach i umieją rozwiązywać problemy, tworzyć kopie zapasowe danych, formatować dysk twardy, instalować system operacyjny od zera lub przywracać stary w razie potrzeby.

Wiedzą, czym jest plik ISO i jak go używać.

Nie zainstalują tego systemu na komputerze, z którego korzystają na co dzień.
Nie żartujemy, mówiąc, że to zajęcie dla ekspertów. Jeśli uważasz, że BIOS to nowe paliwo roślinne, raczej nie interesuj się wersją Tech Preview.

O czym trzeba pamiętać

Nieoczekiwane awarie komputera mogą spowodować uszkodzenie lub nawet usunięcie plików, więc pamiętaj o utworzeniu kopii zapasowej wszystkich danych. Niektóre drukarki i inne urządzenia mogą nie działać w ogóle, a inne mogą się nie instalować lub nie działać prawidłowo (dotyczy to także programów antywirusowych i zabezpieczających). Możesz także mieć problemy z połączeniem się z siecią domową lub firmową.

Niektóre zainstalowane aplikacje mogę nie działać zgodnie z oczekiwaniami lub mogą nie być dostępne w Twoim kraju bądź regionie. Na przykład Cortana jest obecnie dostępna tylko w językach angielskim (Stany Zjednoczone), angielskim (Wielka Brytania), chińskim (uproszczonym), niemieckim (Niemcy), francuskim (Francja), włoskim i hiszpańskim (Hiszpania). Aby móc korzystać z Cortany, kraj lub region w systemie musi być ustawiony na jeden z dostępnych języków, a ponadto musi być zainstalowana ta wersja językowa systemu Technical Preview. Ponadto dostępne funkcje Cortany mogą się różnić w zależności od języka.

Pamiętaj też, że w przypadku wystąpienia problemów z komputerem firma Microsoft prawdopodobnie będzie sprawdzać pliki systemowe. Jeśli zależy Ci na prywatności plików systemowych, zastanów się nad użyciem innego komputera. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz nasze zasady zachowania poufności informacji.

Jaki sprzęt i oprogramowanie są obsługiwane?

System w wersji Technical Preview powinien działać z tym samymi urządzeniami i programami, które działają z systemem Windows 8.1, jednak niektóre z nich mogą wymagać zaktualizowania lub ponownego zainstalowania.

Sterowniki podstawowych funkcji, np. pamięci masowej, sieci, urządzeń wejściowych i ekranu, są dostarczane z systemem Windows. Te sterowniki pozwalają przeprowadzić instalację systemu Windows i połączyć się z Internetem. Więcej sterowników można pobrać za pomocą usługi Windows Update.

Aby uzyskać informacje na temat zgodności, zobacz Centrum zgodności systemu Windows 8.1.

Jeśli używasz myszy i klawiatury

Aplikacje i urządzenia powinny działać zgodnie z oczekiwaniami, choć oczywiście będą wyjątki. Chcemy się dowiedzieć, co sądzisz o obsłudze nowego systemu Windows za pomocą myszy i klawiatury oraz czy ta obsługa pozwala maksymalnie wykorzystać możliwości systemu Windows i aplikacji.

Jeśli masz komputer z obsługą dotykową

Wersja Technical Preview może być obsługiwana dotykowo, ale niektóre elementy będą dość toporne i niewykończone. Więcej udoskonaleń funkcji dotykowych pojawi się później. W międzyczasie przekaż nam, jak się pracuje z systemem Windows i aplikacjami w wersji Preview.

Jeśli chcesz wrócić do poprzedniego systemu operacyjnego

Będzie konieczne ponowne zainstalowanie danej wersji systemu Windows z nośnika odzyskiwania systemu lub z nośnika instalacyjnego dostarczonego z komputerem (zazwyczaj jest to dysk DVD). W przypadku braku nośnika odzyskiwania:


Windows 7 lub Windows Vista: nośnik odzyskiwania możesz utworzyć przed przeprowadzeniem aktualizacji z partycji odzyskiwania za pomocą oprogramowania dostarczonego przez producenta komputera. Aby uzyskać więcej informacji, zapoznaj się z sekcją pomocy w witrynie producenta komputera.

Windows 8.1 lub Windows 8: niekiedy możliwe jest utworzenie dysku USB odzyskiwania. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz Tworzenie dysku USB odzyskiwania. Jeśli przed zainstalowaniem wersji Preview nie został utworzony dysk USB odzyskiwania, można utworzyć nośnik instalacyjny systemu Windows 8.1.









Procesor:
1 GHz lub szybszy

Pamięć RAM:
1 GB (wersja 32-bitowa) lub 2 GB (wersja 64-bitowa)

Wolne miejsce na dysku twardym:
16 GB

Karta graficzna:
Urządzenie graficzne z obsługą programu Microsoft DirectX 9 i sterownikiem WDDM

Konto Microsoft i dostęp do Internetu























Spakowane WinRARem 5.20 !!
ostatnia modyfikacja: 26 listopada 2016, 00:41 (Zmiana okładki. // edited by _RPK_)
Inne podobne haszkody dostępne w serwisie:
NazwaKategoriaSprawnośćRozmiarDodano
Windows 10 Technical Preview x86(32bit) kompi..Aplikacje92%3,13 GB30-03-2015
Windows 11 (Insider Preview) Build 22000.51 -..Aplikacje97%3,64 GB01-07-2021
Windows 8 Relase Preview [x64][ISO][2012] [20..Aplikacje93%3,30 GB07-06-2012
Windows 7 Ultimate Retail(Final) x86 (32 bit)..Aplikacje71%5,48 GB29-06-2010
Windows 8 Consumer Preview [x86][ISO] [2012][..Aplikacje75%2,55 GB16-05-2012
Najwyżej ocenionione komentarze:
Komentarze użytkowników:
Czy w tej wersji da się wyłączyć aktualizacje?

-2

1 0

11.04.2015
A po co chcesz tu wyłączać aktualizacje?

0

1 0

11.04.2015
Może po to zeby nie wyskakiwało że windows jest piracki? ;P

-5

1 0

11.04.2015
To jest wersja technical preview więc jest darmowa i takie coś Ci nie wyskoczy

0

1 0

11.04.2015
Klucz produktu podany na stronie do pobierania ISO Windowsa 10 to NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

0

1 0

11.04.2015
Udało komuś się zainstalować W10 na partycji drugiej obok podstawowego 8.1?

0

1 0

12.04.2015
Dzięki za wstawkę,nawet ciekawy system:)

0

1 0

14.04.2015
4pawelos - tak udalo sie

0

1 0

16.04.2015
hym coś za szybko wyszło, czy ktoś mi może powiedzieć czy to jest pełna wersja windowsa 10? Czy BETA? Bo korci by zainstalować ale nie che Beta, dzięki za odpowiedź.!

-7

1 0

22.04.2015
A opis to umiesz przeczytać ? ...

0

1 0

24.04.2015
witam, jedna uwaga, choć sam jej nie sprawdzę u siebie - instalacja Windy 10 usuwa ukryte partycje z backupem sytemu - więc ostrożnie!

0

1 0

01.05.2015
Witam,
dzielcie się opiniami odnośnie tego systemu :) ?

0

1 0

02.05.2015
W10 z numerkiem 10130 najnowszy, na dzień dzisiejszy, więc aktualizujcie W10.

0

1 0

01.06.2015
Opłaca się to instalować jako główny system?
Wszystko na tym śmiga bez problemów?

0

1 0

26.06.2015
10166 ostatni build dostępny. Wszystko ładnie śmiga, płynnie.

0

1 0

14.07.2015
Wyniki ze sprawdzacza segmentów:
https://postimg.org/image/s419fp4zp/
https://postimg.org/image/gronxuyut/
https://postimg.org/image/40ahrdjxx/

Pobrało bez problemu:
https://postimg.org/image/jlrtbcbbp/


Wszystkie segmenty pobrało bez problemu:
https://textsaver.flap.tv/lists/1qzk

Brak błędów podczas testowania archiwum:
https://postimg.org/image/s419fnf9h/


Wypakowało bez problemu:
https://postimg.org/image/en4awskdh/



WSTAWKA DZIAŁA!




Masz problemy z pobraniem wstawki?

Poczytaj dział FAQ (punkt 7):
http://www.haszkod.pl/artykuly,108,html

0

1 0

30.12.2017
Jeśli masz konto Microsoft (Hotmail lub outlook) i jakikolwiek system który miałeś wcześniej był oryginalny i powiązany z którymś z tych kont to po instalacji 10 wystarczy się zalogować na tzw. konto Microsoft by mieć automatycznie aktywowaną wersję windows. Przy czym jakikolwiek dotyczy wersji od 7 do 8.1.

0

1 0

30.12.2017
Dodaj komentarz:
Zasady pisania komentarzy w serwisie Haszkod.pl :
  • Zakaz podawania adresów stron o podobnej tematyce.
  • Zakaz wklejania linków do alternatywnej metody ściągnięcia tej samej rzeczy.
  • Zakaz składania próśb o upload, jest do tego specjalny dział.
  • Zakaz wklejania hashcodów w treści komentarzy.
Wypowiedzi w komentarzach powinny być formułowane w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych użytkowników i ich stanowisk.

Autor:
Treść:

+ - | b u i

Możesz jeszcze wpisać: znaków.

Żaden z plików nie znajduje się na serwerze. Hashcody są własnością użytkowników. Administrator serwisu nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają lub za to co czynią na stronie.
Nie możesz używać tego serwisu do rozpowszechniania lub ściągania materiałów do których nie masz odpowiednich praw lub licencji. Użytkownicy odpowiedzialni są za przestrzeganie tych zasad.