Nasz serwis internetowy oraz podmioty z nim współpracujące takie jak reklamodawcy, firmy badające rynek, dostawcy usług oraz treści, korzystają z plików Cookies zapisywanych na Twoim urządzeniu w celach identyfikacyjnych, reklamowych oraz statystycznych. Dzięki temu możemy między innymi dostosować wygląd strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies. Instrukcje zmiany ustawień dla najpopularniejszych przeglądarek znajdziesz tutaj: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera i Safari. Jeżeli nie wyrażasz zgody na wykorzystywanie przez nas mechanizmu Cookies, wyłącz ich obsługę w ustawieniach swojej przeglądarki.
Więcej informacji możesz znaleźć w Informacje o plikach cookies.
Haszkod.pl - Strona główna
szukaj
| |


Windows 8 Consumer Preview [x86][ISO] [2012][ENG]

Windows 8 Consumer Preview [x86][ISO] [2012][ENG]

sprawność: 75%
Zdobądź lepszą rangę,
aby oceniać haszkody.

Pokaż hashcode

Zaloguj się!

Dopiero po utworzeniu konta w serwisie, możliwe jest korzystanie z zawartości.

Rejestracja!
Dodał: kamilmiesiac2
Należy pobrać przez: MailShare
Kategoria: Aplikacje Rozmiar: 2,55 GB
Podkategoria: Systemy operacyjne Pobrań: 23
Data dodania: 16-05-2012 18:25 Data premiery: 01 stycznia 2012
wymagania: Procesor 1 GHz lub szybszy; 1 GB pamięci RAM (2 GB da wersji 64-bitowej); 16 GB wolnej powierzchni na dysku (20 GB dla wersji 64-bitowej); Karta grafiki zgodna z WDDM 1.0; Ekran o rozdzielczości co najmniej 1024 x 768 pikseli w celu uruchomienia aplikacji



WIndows 8 consumer previv
CD-KEY NT9P3-R9Y7M-XX2X9-39QD6-HFMQW



To system Windows, który stworzyliśmy i wymyśliliśmy na nowo. Jego podstawą stał się szybki i niezawodny Windows 7. Przygotowaliśmy zupełnie nowy, dotykowy interfejs. Nowy system Windows - dla nowych urządzeń. Możesz być w gronie pierwszych osób, które go wypróbują.













ostatnia modyfikacja: 23 maja 2012, 17:57 (.)
Inne podobne haszkody dostępne w serwisie:
NazwaKategoriaSprawnośćRozmiarDodano
Windows 8 Consumer Preview [x86][ISO] [2012][..Aplikacje67%2,55 GB26-05-2012
Microsoft Office 2013 Consumer Preview [x86] ..Archiwum90%625 MB28-12-2012
Windows 8 Relase Preview [x86][ISO] [2012][EN..Aplikacje91%2,46 GB03-06-2012
Windows 10 Technical Preview x86(32bit) kompi..Aplikacje92%3,13 GB30-03-2015
Windows 8 Relase Preview [x64][ISO][2012] [20..Aplikacje93%3,30 GB07-06-2012
Najwyżej ocenionione komentarze:
Komentarze użytkowników:
sprawdzam

0

1 0

16.05.2012
podaj jeszcze wymagania sprzętowe i datę premiery

0

1 0

16.05.2012
Po wadzę wnioskuje że "32Bit" , trochę nie rozumiem po co ten Uload , jak można za darmo pobrać "full łączem" ze Strony Microsoft ale ok.

0

1 0

16.05.2012
mi ze strony ich przerwało już 2 razy dzięki :)

0

1 0

17.05.2012
Bo masz neta zapewne radiówke i robią Ci przerwy co jakiś czas.

0

1 0

17.05.2012
kiedy wyjdzie finalna wersja?

0

1 0

19.05.2012
22 października 2012 podobno . :D

0

1 0

19.05.2012
W moje urodziny :)

0

1 0

21.05.2012
Warto teraz pobrać i zainstalować??

0

1 0

22.05.2012
Dodaj komentarz:
Zasady pisania komentarzy w serwisie Haszkod.pl :
  • Zakaz podawania adresów stron o podobnej tematyce.
  • Zakaz wklejania linków do alternatywnej metody ściągnięcia tej samej rzeczy.
  • Zakaz składania próśb o upload, jest do tego specjalny dział.
  • Zakaz wklejania hashcodów w treści komentarzy.
Wypowiedzi w komentarzach powinny być formułowane w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych użytkowników i ich stanowisk.

Autor:
Treść:

+ - | b u i

Możesz jeszcze wpisać: znaków.

Żaden z plików nie znajduje się na serwerze. Hashcody są własnością użytkowników. Administrator serwisu nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają lub za to co czynią na stronie.
Nie możesz używać tego serwisu do rozpowszechniania lub ściągania materiałów do których nie masz odpowiednich praw lub licencji. Użytkownicy odpowiedzialni są za przestrzeganie tych zasad.