Nasz serwis internetowy oraz podmioty z nim współpracujące takie jak reklamodawcy, firmy badające rynek, dostawcy usług oraz treści, korzystają z plików Cookies zapisywanych na Twoim urządzeniu w celach identyfikacyjnych, reklamowych oraz statystycznych. Dzięki temu możemy między innymi dostosować wygląd strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies. Instrukcje zmiany ustawień dla najpopularniejszych przeglądarek znajdziesz tutaj: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera i Safari. Jeżeli nie wyrażasz zgody na wykorzystywanie przez nas mechanizmu Cookies, wyłącz ich obsługę w ustawieniach swojej przeglądarki.
Więcej informacji możesz znaleźć w Informacje o plikach cookies.
Haszkod.pl - Strona główna
szukaj
| |


Windows 8 Consumer Preview [x86][ISO] [2012][ENG]

Windows 8 Consumer Preview [x86][ISO] [2012][ENG]

sprawność: 67%
Zdobądź lepszą rangę,
aby oceniać haszkody.

Pokaż hashcode

Zaloguj się!

Dopiero po utworzeniu konta w serwisie, możliwe jest korzystanie z zawartości.

Rejestracja!
Dodał: Sungha_Jung
Należy pobrać przez: MailShare
Kategoria: Aplikacje Rozmiar: 2,55 GB
Podkategoria: Systemy operacyjne Pobrań: 11
Data dodania: 26-05-2012 14:55 Data premiery: 01 stycznia 2012
wymagania: Procesor 1 GHz lub szybszy; 1 GB pamięci RAM (2 GB da wersji 64-bitowej); 16 GB wolnej powierzchni na dysku (20 GB dla wersji 64-bitowej); Karta grafiki zgodna z WDDM 1.0; Ekran o rozdzielczości co najmniej 1024 x 768 pikseli w celu uruchomienia aplikacji



WIndows 8 consumer previv
CD-KEY NT9P3-R9Y7M-XX2X9-39QD6-HFMQW



To system Windows, który stworzyliśmy i wymyśliliśmy na nowo. Jego podstawą stał się szybki i niezawodny Windows 7. Przygotowaliśmy zupełnie nowy, dotykowy interfejs. Nowy system Windows - dla nowych urządzeń. Możesz być w gronie pierwszych osób, które go wypróbują.

















ostatnia modyfikacja: 02 czerwca 2012, 16:30 (... // edited by baby2133)
Inne podobne haszkody dostępne w serwisie:
NazwaKategoriaSprawnośćRozmiarDodano
Windows 8 Consumer Preview [x86][ISO] [2012][..Aplikacje75%2,55 GB16-05-2012
Microsoft Office 2013 Consumer Preview [x86] ..Archiwum90%625 MB28-12-2012
Windows 8 Relase Preview [x86][ISO] [2012][EN..Aplikacje91%2,46 GB03-06-2012
Windows 10 Technical Preview x86(32bit) kompi..Aplikacje92%3,13 GB30-03-2015
Windows 8 Relase Preview [x64][ISO][2012] [20..Aplikacje93%3,30 GB07-06-2012
Najwyżej ocenionione komentarze:
Komentarze użytkowników:
Part 3
Potrzeba 10 skrzynek.
Part 4
Brak 3 hostów.

0

1 0

25.05.2012
Na poprawę masz 7 dni

0

1 0

26.05.2012
Hashcode
Part 1
Braki:
Mirror: 4 - hotmail.com
[1,43,59,62,67,68,70,73,86,90,92,93,95,97,98,100,101,103,106]

Part 2
Braki:
Mirror: 6 - wp.pl
[4,47,62,65,70,72,73,77,78,89,93,94,96,97,99,101,102,104,105,108]

Part 4
Braki:
Mirror: 7 - gazeta.pl
[42,43,44,45,46,47]

0

1 0

26.05.2012
mialem przez chwile i faktycznie jest super szybki, ładny, ale trzeba poczekać zdecydowanie na oficjaną wersję tu jest jeszcze duzo błędów, i uwaga, to jest nakładka na windowsa 7, zadnych danych sie nie traci wszystkie są w Windows.old na C:. ale jak na razie nie polecam tego systemu do stosowania na codzien, ja sciągnołem żeby mniej więcej mieć obraz jak będzie wyglądał ta super 8, ale jak sam Microsoft pisze że może się jeszcze duuużo zmienić (mam nadzieję że logo startowe bo to po prostu ryba narysowana w Paincie) a tak na koniec to tą wersję można pobrać legalnie z strony Microsoftu full prędkością.

0

1 0

26.05.2012
A według mnie Metro w komputerach to zły pomysł. W tabletach/telefonach się sprawdzi, ale gdzie na PC? ...

0

1 0

27.05.2012
kamild1996 jakby ktoś miał dotykowy monitor to co innego :)

0

1 0

27.05.2012
Porazka

0

1 0

27.05.2012
Win8 został stworzony jako konkurencja głównie z myślą o tabletach oraz iZabawkach, a nie na PC. Więc jaka porażka?

To zupełnie inna koncepcja obsługi i miejsce użytkowania. Nikt nie będzie tykał palcem wielgachnych przycisków na 24" monitorze.

0

1 0

29.05.2012
Windows 8 to ma być system który będzie można instalować na rożnych urządzeniach i korzystać z niego w ten sam sposób... takiego systemu jeszcze nie ma.. . mnie metro drażni ale to głównie dlatego że jestem przeciwnikiem dotyku... dla tych co lubią sie bawić w dotyk to będzie rewelacja...

0

1 0

30.05.2012
@Relapse to zależy jaki masz sprzęt. Ja na przykład instalowałem ten system na laptopie LG i mam coś takiego jak LG Recovery z poziomu BIOSA.

Co do systemu to i tak jest bardzo stabilny, o wiele szybszy od poprzednich okienek i dość funkcjonalny. Z Metro jest jak jest ale idzie się przyzwyczaić a nawet polubić.
Widzę, że nikt nie wspomniał o aktualizacji która ma pojawić się w pierwszym tygodniu czerwca - Windows 8 Release Preview. Podobno będzie bardzo zbliżona do oficjalnego wydania i ma posiadać język polski.
PS: Ogólnie to można tę wersję pobrać za darmo ze strony Microsoftu :P

0

1 0

30.05.2012
Wczoraj wszyła kolejna testowa wersja wrzuci ktoś ?:) prosze

0

1 0

01.06.2012
Wszystko pięknie ale nie ma klucza , z kąd mam go wziąść

0

1 0

03.06.2012
Dodaj komentarz:
Zasady pisania komentarzy w serwisie Haszkod.pl :
  • Zakaz podawania adresów stron o podobnej tematyce.
  • Zakaz wklejania linków do alternatywnej metody ściągnięcia tej samej rzeczy.
  • Zakaz składania próśb o upload, jest do tego specjalny dział.
  • Zakaz wklejania hashcodów w treści komentarzy.
Wypowiedzi w komentarzach powinny być formułowane w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych użytkowników i ich stanowisk.

Autor:
Treść:

+ - | b u i

Możesz jeszcze wpisać: znaków.

Żaden z plików nie znajduje się na serwerze. Hashcody są własnością użytkowników. Administrator serwisu nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają lub za to co czynią na stronie.
Nie możesz używać tego serwisu do rozpowszechniania lub ściągania materiałów do których nie masz odpowiednich praw lub licencji. Użytkownicy odpowiedzialni są za przestrzeganie tych zasad.