Nasz serwis internetowy oraz podmioty z nim współpracujące takie jak reklamodawcy, firmy badające rynek, dostawcy usług oraz treści, korzystają z plików Cookies zapisywanych na Twoim urządzeniu w celach identyfikacyjnych, reklamowych oraz statystycznych. Dzięki temu możemy między innymi dostosować wygląd strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies. Instrukcje zmiany ustawień dla najpopularniejszych przeglądarek znajdziesz tutaj: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera i Safari. Jeżeli nie wyrażasz zgody na wykorzystywanie przez nas mechanizmu Cookies, wyłącz ich obsługę w ustawieniach swojej przeglądarki.
Więcej informacji możesz znaleźć w Informacje o plikach cookies.
Haszkod.pl - Strona główna
szukaj
| |


Windows 8 Relase Preview [x64][ISO][2012] [2012][ENG]

Windows 8 Relase Preview [x64][ISO][2012] [2012][ENG]

sprawność: 93%
Zdobądź lepszą rangę,
aby oceniać haszkody.

Pokaż hashcode

Zaloguj się!

Dopiero po utworzeniu konta w serwisie, możliwe jest korzystanie z zawartości.

Rejestracja!
Dodał: Sungha_Jung
Należy pobrać przez: MailShare
Kategoria: Aplikacje Rozmiar: 3,30 GB
Podkategoria: Systemy operacyjne Pobrań: 108
Data dodania: 07-06-2012 12:55 Data premiery: 31 maja 2012
wymagania: Procesor : 1 GHz lub szybszy Pamięć operacyjna: 1 GB RAM w przypadku systemu 32 bit lub 2 GB w przypadku 64 bit Wolne miejsce na dysku: 16 GB dla 32 bit i 20 GB dla 64 bit Karta graficzna: zgodna z DirectX 9 i sterownikiem WDDM



Windows 8 Release Preview zawiera nowe aplikacje dostarczone przez Microsoft oraz partnerów firmy. Do najciekawszych należą: Bing Travel, News i Sports, a także Xbox-owe aplikacje Gaming i Music, które integrują się z Zune Pass. W Windows 8 Release Preview wprowadzono także ulepszenia w aplikacjach Mail, Photos i People, które zadebiutowały w wersji Windows 8 Consumer Preview. Ponadto Microsoft ściśle współpracował z partnerami, którzy dostarczają aplikacje z całego świata za pośrednictwem Windows Store.

Oprócz nowych aplikacji, klienci testujący Windows 8 Release Preview będą mogli również doświadczyć dziesiątek tysięcy ulepszeń produktu. Należą do nich dodatkowe opcje personalizacji ekranu Start, usprawniona obsługa wielu monitorów, wygodniejsze wyszukiwanie i pobieranie aplikacji z Windows Store oraz nowe funkcje bezpieczeństwa rodzinnego.

Wraz z nowym Windowsem można pobrać Internet Explorer 10 Preview. Co w nim nowego? Adobe Flash Player, obsługujący dotyk i zoptymalizowany pod kątem oszczędzania energii, został zintegrowany z przeglądarką. Internet Explorer 10 jest również pierwszą przeglądarką, w której funkcja "nie śledzić" jest domyślnie włączona. Zapewnia to klientom większy wybór i więcej kontroli nad prywatnością.










[/center]



ostatnia modyfikacja: 07 czerwca 2012, 12:56 (.)
Inne podobne haszkody dostępne w serwisie:
NazwaKategoriaSprawnośćRozmiarDodano
Windows 8 Relase Preview [x86][ISO] [2012][EN..Aplikacje91%2,46 GB03-06-2012
Windows 10 Technical Preview x64(64bit) kompi..Aplikacje97%4,04 GB01-04-2015
Windows 8 Consumer Preview [x86][ISO] [2012][..Aplikacje75%2,55 GB16-05-2012
Windows 8 Consumer Preview [x86][ISO] [2012][..Aplikacje67%2,55 GB26-05-2012
Windows 10 Technical Preview x86(32bit) kompi..Aplikacje92%3,13 GB30-03-2015
Najwyżej ocenionione komentarze:
Komentarze użytkowników:
gdzie lista co zmienili ?:P

0

1 0

08.06.2012
@Sungha_Jung bardzo mądra odpowiedz. I to na dodatek VIP :)

0

1 0

10.06.2012
jest jakis klucz? ;D

0

1 0

11.06.2012
ps. warto to zainstalowac na dłuzej czy jeszcze poczekac?

0

1 0

11.06.2012
lepiej poczekać, ponieważ to tylko wersja taka jakby dla dziennikarzy lub testerów a poza tym ma wiele niedociągnięć

0

1 0

11.06.2012
Używam go od tygodnia (wersja 64bit) i śmiało mogę go polecić, na razie zero problemów - jest stabilny, szybszy od siódemki (godny następca) czas uruchomienia jak i zamknięcia to poezja:) gry chodzą min BF3, SBK GEN, Fifa12, Batman AC, MP3, ma najnowsze stery wgrane oprócz grafiki ale to tylko miesięczne opóźnienie znalazł nawet stery do karty dźwiękowej tak, że nic nie musiałem instalować. Aha chodzi bez problemu DAEMON Tools Pro Advanced. Jedyny jaki minus to, że nie ma PL ale to nie dla mnie:)wersja ogólnie udostępniona przez Microsoft do końca roku więc śmiało można testować za darmo KLUCZ: TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF. Akurat pod konec roku zmieniam podzespoly w kompie wiec dla mnie jest idealny czas na testy ale juz teraz wiem, ze 8 to must have.

0

1 0

12.06.2012
skydevil--> nie wiem jak było w becie ale tutaj nie mam żadnych problemów jeżeli chcę standardowy wygląd zjeżdżam myszką w lewy dolny róg pulpitu i klikam i od razu wyskakuje "standard" lub mam ikone "pulpitu" zero zacinki itp. a w tym nowym wyglądzie to noj tak porobiłem po swojemu, powklejałem swoje zakładki, ikony do gier wiec tez jest to fajne. Na pewno trzeba się przestawić na nowe funkcjonowanie.. Windowsa mam wgranego jako główny, żadne tam dodatkowe partycje - dwa systemy - po prostu jeden główny. Aha przy tyle samej ilości programów jakie miałem wgrane to zjadało mi coś 1,40-60 Giga pamięci tutaj mam 1,1 GB. Są filmiki i mini recenzje tej wersji więc polecam obadać.

0

1 0

13.06.2012
mi na lapku po wgraniu sterów od nvidia (pod chipset pod win7) zaczął się zawieszać,wyglądało to tak jakby ktoś zatrzymał obraz i zostawał twardy reset, chyba muszę poczekać na oficjalne sterowniki.

0

1 0

13.06.2012
szprota--> a jak wgrasz dedykowane pod win8 ? też masz taki problem? Daj na zakładkę "archiwalne i beta" to wtedy będziesz mógł wybrać pod win8 podajże są dwa do wyboru

0

1 0

13.06.2012
Ja ciągle mówię o sterowniku do chipset nvidia, nie znajduje mi sterownika pod korprocesor

0

1 0

14.06.2012
wgrałem drugi raz system na lapka, i samoistnie po paru minutach wszystko sie zawiesza, mimo wgrania sterownika o którym mówiłeś,pod win8 assasinPOL

0

1 0

14.06.2012
To będzie trzeba poczekać na pełną wersje ale to też nie ma gwarancji, że będzie hulało od kopa wszystko zależy od konfiguracji sprzętu jednemu będzie hulało a drugiemu nie. Może wydadzą z biegiem czasu stery

0

1 0

15.06.2012
Jeszcze nie ma oficjalnej wersji, być może to się zmieni, albo sterowniki wyjdą oficjalne czy coś, no nic muszę czekać.

0

1 0

15.06.2012
warto go zainstalować na durzej smiga super mało błendów wszystko smiga ok i gry terz śmigają sam testuje go

0

1 0

28.06.2012
na necie coś znalazłem jakiś czas temu ale nie miałem okazji przetestować jeśli chodzi o zawieszanie się systemu, prawdopodobnie pomaga to polecenie wpisane w uruchom :

bcdedit /set disabledynamictick yes

+ restart sys

0

1 0

10.07.2012
mailshare zablokowany

0

1 0

15.07.2012
Dodaj komentarz:
Zasady pisania komentarzy w serwisie Haszkod.pl :
  • Zakaz podawania adresów stron o podobnej tematyce.
  • Zakaz wklejania linków do alternatywnej metody ściągnięcia tej samej rzeczy.
  • Zakaz składania próśb o upload, jest do tego specjalny dział.
  • Zakaz wklejania hashcodów w treści komentarzy.
Wypowiedzi w komentarzach powinny być formułowane w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych użytkowników i ich stanowisk.

Autor:
Treść:

+ - | b u i

Możesz jeszcze wpisać: znaków.

Żaden z plików nie znajduje się na serwerze. Hashcody są własnością użytkowników. Administrator serwisu nie może ponieść konsekwencji za to co użytkownicy wstawiają lub za to co czynią na stronie.
Nie możesz używać tego serwisu do rozpowszechniania lub ściągania materiałów do których nie masz odpowiednich praw lub licencji. Użytkownicy odpowiedzialni są za przestrzeganie tych zasad.